Vad vore vi utan en fantastisk personal, här är vi som jobbar i Östersund och Vemdalen.

null

Christer Paulsson

Leg. Naprapat

Christer är ägare och grundare till Rygg och Idrottskliniken och har arbetat verksamt som naprapat i mer än 30 år.

Har tidigare varit anlitad av Svenska Skidförbundet samt det alpina landslaget som naprapat och utbildare och är dessutom medförfattare till två böcker om bålstabilitetsträning och styrketräning inriktad mot skidåkare.

null

Jenny Närkeby

Leg. Naprapat och Massör

Kommer från Örebrotrakten med stora intressen för idrott och friluftsliv med klättring, vandring och skidåkning som favoriter.

Tidigare aktiv fotbollsspelare som brinner extra för idrottsskador. Har genom utbildning på Naprathögskolan i Stockholm de senaste rönen för behandling av rygg, nacke, leder och muskler.

null

Erik Lilja

Leg. Naprapat

Stockholmare med stor kärlek för Jämtland-Härjedalen. Trivs bäst ute i naturen och ägnar sig gärna åt fjällvandring, cykling och skidåkning.

Aktiv basketspelare i ungdomen. Utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm och har de senaste kunskaperna inom smärta och behandling av rygg, nacke, leder och muskler. Vidareutbildad i dry-needling.

null

Lars Backskog

Leg. Naprapat

Lars är en genuin skidåkare som har sin rötter i Klövsjö i Jämtland.
Inget kan knäcka Lars goda humör, inte ens en svårbehandlad rygg!

Utbildad vid Naprapathögskolan i Stockholm och har de senaste kunskaperna inom smärta och behandling av rygg, nacke, leder och muskler.